La setmana vinent participem a la SetmanaBio! Passa per la botiga i gaudeix-ne! No t’ho perdis!

La SetmanaBio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebren tot un conjunt d’activitats per tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats és molt variat, i s’agrupa en 5 àmbits d’actuació diferents: visites als operadors ecològics, activitats comercials, activitats de divulgació, activitats gastronòmiques i activitats a l’escola.

Aquestes activitats les organitzem els propis protagonistes del sector que volem donar a conèixer les nostres activitats i/o productes.
Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica pot participar de les activitats ofertades, que podeu consultar aquí.

I què farem a Mengem Osona?

– Cada dia de la setmana (de Dilluns 21 a Divendres 25 d’Octubre), durant tota la tarda, oferirem un tast d’un producte de temporada diferent als que passeu per la botiga.
>>> Dilluns: poma roja de muntanya, de la cooperativa Biolord.
>>> Dimarts: cremes de verdures de De l’Hort. A escollir entre Crema de porros i genmai miso, Crema de pastanaga i mandarina amb gengibre i curri, i Crema de carbassó i llet de coco amb comí
>>> Dimecres: pa de Mas Corcó i Mas Bellpuig amb Oli de Granyena.
>>> Dijous: Puré de moniato, porro i formatge. Elaborat amb hortalisses dels nostres pagesos i pageses (El Circell, Mas Serrarrica i Lluís Sayós).
>>> Divendres: formatge madurat d’ovella del Serradet de Barneres.

– El Dissabte 26 a les 13h, sortejarem un lot de productes de temporada Mengem Osona entre les persones que hagueu passat per la botiga durant tota la setmana!


– Coŀlaborarem també amb activitats que organitzen altres coŀlectius de la comarca:

– Diumenge 20 d’Octubre participarem a la Fira Tecasana (6a Mostra de l’alimentació per la salut), a Hostalets de Balenyà. Ens hi trobareu de 10 a 14h!
– Cedint 3 paquets d’infusions de Sambucus pel sorteig que es farà Dilluns 21 a la Biblioteca Joan Triadú de Vic, al finalitzar la Jornada per l’alimentació ecològica que tindrà lloc a les 18:45h. Curiosament, en Santi Serrabassa de La Riera, el pagès de La Guixa que ens subministra els ous i pollastres ecològics boníssims, és un dels ponents de la jornada. Així que podeu aprofitar per conèixer el seu interessant projecte i a ell en persona.
– Les 3 escoles bressol de Vic organitzen tot d’activitats durant aquesta setmana per sensibilitzar a les famílies de la importància de l’alimentació ecològica, tant a nivell de salut com a nivell mediambiental. Nosaltres els hem cedit 3 lots amb productes de temporada de Mengem Osona, i els hem subministrat pomes roges de muntanya de la Cooperativa Biolord, per un tast de productes que faran. Esperem que els agradin, nosaltres les trobem espectaculars!

Us esperem a la setmanaBio! No us ho perdeu!