Fem formació per tenir cura de la fruita i la verdura.

Els productes frescos han de ser la base d’una dieta equilibrada i saludable, i són també el pilar de la botiga de Mengem Osona. Dintre d’aquests, la fruita i verdura tenen una gran importància.

Per tal de millorar el coneixement, la gestió, presentació i venda de la fruita i verdura, vam dedicar tot un matí amb les treballadores a fer una formació sobre el tema. Es van tractar aspectes com la conservació de la verdura, la presentació, les varietats, etc.

Aquesta formació va ser a càrrec de l’Eva Carmona, sòcia productora, que va aportar la seva expertesa en horticultura. Creiem important visibilitzar que amb el treball conjunt de les sòcies treballadores i productores s’avança per millorar l’associació. Creiem que va ser profitós i que el resultat es nota a la botiga! Per tal de seguir millorant, es faran noves formacions per conèixer les peculiaritats dels productes de cada temporada.