Receptes de temporada

Comencem el 2020 amb novetats!

Cada mes us oferirem una recepta amb productes de temporada! 

L’equip de Mengem Osona estem molt il·lusionats de començar una col·laboració amb Sambucus Cooperativa (www.sambucus.cat), empresa osonenca que crea oportunitats professionals per a persones amb dificultats mitjançant un negoci innovador en el sector agroalimentari, que gestiona el producte en tots els punts de la cadena de valor: des del cultiu ecològic fins a la cuina de qualitat. 

La cuina del restaurant Sambucus (ubicat al Mercat Municipal de Manlleu) treballa amb productes frescos, de primera qualitat, de temporada,  provinents d’horta ecològica i de proximitat. Oferint una cuina saludable i ben cuinada, amb un estil singular i acurades presentacions.  Així que ens va semblar súper interessant poder compartir les seves receptes amb les persones que passeu per Mengem Osona, i molt especialment amb les nostres sòcies. D’aquesta manera, cada mes penjarem a la botiga, a la web i a les xarxes socials una recepta amb productes de temporada! Esperem que us agradin els plats que us proposem… que vagi de gust!

I comencem l’any amb una recepta deliciosa per fer passar el fred: Trinxat de col kale i patata kenebec amb oli de cansalada.

Febrer, temporada de calçots! No saps què fer amb els calçots que t’han sobrat d’una calçotada? Aquí et proposem una recepta fàcil i ràpida per treure’n un bon profit i reduir el malbaratament alimentari. Som-hi!!!

Març, temporada de carxofes! Us proposem una recepta gustosa i saludable. Aquí la teniu!