Ja ho tenim tot a punt per les Festes de Nadal!

T’agrada fer regals SOSTENIBLES, del TERRITORI i de QUALITAT?

A Mengem Osona us volem donar idees perquè aquestes festes pugueu optar per regals amb valors. Perquè un altre model de consum és possible!!!

Què us oferim?

Lots amb productes ecològics, de proximitat i de petits projectes pagesos i artesans.  Per posar-t’ho fàcil fem dues propostes de lots tancats Mengem Osona, però si no encaixen amb les teves necessitats disposes de bonics cistells de vímet i caixes solidàries de l’ADFO per fer-te els lots al teu gust!

Vals regal per si preferiu que la persona afortunada triï ella mateixa el que necessita! Els podeu fer de la quantitat que vulgueu per gastar en productes de la botiga, o regalar fer-se sòcia o soci de l’associació durant un determinat temps (quota trimestral o anual), de manera que podrà tastar els beneficis de formar part del projecte (descomptes en la compra, rebre informació, participar en el camí que ha de recórrer l’entitat…).

– El calendari del Bon Consumidor 2020, per fomentar el consum conscient durant tot l’any. Aquest any ens hem animat a ser punt de venda d’aquest engrescador projecte. El calendari és una col·laboració a tres bandes entre la il·lustradora Estela de Arenzana, i les entitats Assocació Agroecològica de Can Mercaderet, i el Col·lectiu Eixarcolant. Té per objectiu mostrar de forma visual i entenedora la necessitat de fomentar un consum responsable i una dieta amb productes de temporada i proximitat, i d’aportar al lector eines per fer-ho possible des de la quotidianitat.

No us ho penseu més!

Per aquestes festes regaleu SOSTENIBILITAT, TERRITORI i QUALITAT! Regaleu MENGEM OSONA!!!