Treballant per fer el pas a cooperativa

La Junta Directiva (foto de l’esquerra) estem ben engrescats en fer el pas a cooperativa i pensem que és un bon moment per fer balanç dels 4 anys de recorregut de l’associació, identificar les nostres fortaleses i debilitats, per així poder plantejar propostes de millora a l’hora d’encarar aquest nou repte. Al llarg dels últims mesos estem fent diverses trobades per debatre i establir les bases de la futura cooperativa, que us presentarem i aprovarem, si s’escau, a l’Assemblea General Anual d’enguany.

En tot aquest procés comptem amb l’acompanyament de la Clàudia Cavaller i en Ferran Surriba (foto de la dreta), formats en dinamització local agroecològica i cursant actualment el postgrau en Economia Social i Solidària de La Ciutat Invisible. A través del seu voluntariat a Mengem Osona i, juntament amb l’assessorament de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central (en especial de la Mireia Franch, de Sambucus), s’encarreguen de cercar, ordenar i presentar-nos la informació, i estructurar i dinamitzar els debats necessari per arribar als acords pertinents, que plasmaran en la redacció dels estatuts i el reglament de règim intern, els dos documents principals pels quals es regirà la cooperativa.