Arrenca la segona part del projecte d’intercooperació Fem-ho fàcil!

Ara fa una mica més d’un any us explicàvem que començàvem un projecte d’intercooperació amb 7 entitats d’Osona i el Bages, gràcies a una subvenció del departament de treball pel foment del cooperativisme. Aquesta iniciativa ens ha permès conèixer millor les necessitats dels agroproductors locals, fer una prova pilot d’una plataforma de distribució amb diferents centres logístics al territori i, a Mengem Osona concretament, posar en funcionament la botiga on-line.

Al final d’aquesta etapa vam valorar molt positivament l’experiència, però necessitàvem més temps i recursos per consolidar el que s’havia treballat, així que s’ha aconseguit finançament per arrencar una segona part, on des de l’associació ens centrarem en donar a conèixer el projecte als agroproductors de la comarca, oferint-los la possibilitat d’utilitzar el servei de distribució per les seves comandes o formar part de l’obrador compartit que s’està creant per transformar els productes vegetals que cultiven.