Practiquem el consum responsable per aquestes Festes de Nadal

Un any més a la botiga podeu trobar els productes més tradicionals i locals pels àpats d’aquestes Festes de Nadal! I us volem donar algunes idees per si opteu per regals amb valors, entre totes fomentem el consum responsable i sostenible.

Lots amb productes agroecològics adaptats al vostre pressupost i gust!

Vals regal per si preferiu que la persona afortunada triï ella mateixa el que necessita o li oferiu la possibilitat fer-se sòcia de l’associació durant un determinat temps, de manera que podrà tastar els beneficis de formar part del projecte.

– El Calendari del Bon Consumidor, del col·lectiu Eixarcolant.

I com a novetats d’aquest any:

Llibres amb continguts agroecològics i de decreixement: a la col·lecció de plantes silvestres comestibles d’Eixarcolant, hi hem sumat una interessant selecció de la mà de Pol·len Edicions i Virus editorial. Passeu per la botiga i feu-hi un cop d’ull per escollir el que més us agradi!

Bee Draps: embolcalls alimentaris encerats reutilitzables i biodegradables. Antibacterians i transpirables per conservar els teus aliments frescos. Fets artesanalment a Molins de Rei amb ingredients 100% ecològics i naturals.

Ecopans: una bona alternativa al plàstic i l’alumini per dur l’esmorzar, la fruita o el que et vingui més de gust. Disposem de diferents formes i mides. Fets artesanalment al Cosidor Pas a Pas, un espai creatiu de Vic amb mirada, veu i mans de dones.