Del 16 al 24 d’Octubre celebrem la Setmana Bio

La SetmanaBio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebren tot un conjunt d’activitats per tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.

Aquestes activitats les organitzem els propis protagonistes del sector que volem donar a conèixer les nostres activitats i/o productes.
Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica pot participar de les activitats que s’ofereixen. Podeu consultar-les aquí.

Des de Mengem Osona programem 2 activitats que teníem previstes la tardor passada i que vam haver de suspendre degut a les restriccions imposades per la pandèmia.

– El 19 d’Octubre al CC Montseny, la Mª Àngels Piqué ens farà 2 sessions del taller Fes-te la teva pròpia beguda vegetal i aprèn a treure profit de la polpa sobrant.

– El 21 d’Octubre al CC Can Pau Raba, la Marta Iraizoz ens explicarà Les 4 claus per una alimentació saludable, per les persones i el planeta. Aquesta xerrada també es podrà veure a través del Canal de Youtube dels Centres Cívics de Vic.

Per assegurar que es poguessin realitzar aquestes dues activitats les hem coorganitzat amb els Centres Cívics de Vic i les inscripcions s’han de tramitar a través de la seva web: https://centrescivics.vic.cat/esdeveniments/setmana-bio-amb-mengem-osona-2/

També sortejarem 2 lots de productes ecològics i de temporada de Mengem Osona com el de la foto:

  • Sorteig presencial: podran participar en el sorteig del primer lot les persones que del 16 al 23 d’Octubre comprin a la botiga de Mengem Osona i omplin la butlleta corresponent. El sorteig es farà el 23 d’Octubre a les 14h a la botiga.
  • Sorteig a través d’Instagram: podran participar en el sorteig del segon lot els perfils d’Instagram que del 16 al 22 d’Octubre compleixen les següents condicions: 

1) Segueixin el perfil de @mengemosona.

2) Facin m’agrada a la publicació del sorteig. 

3) Deixin un comentari etiquetant dos perfils d’amics amb qui t’agradaria compartir el lot. 

El Dissabte 23 a les 13h tindrà lloc el sorteig del lot d’Instagram.