Ens entrevisten al programa TROBADES, de Ràdio Clota

El passat 27 de Febrer la Susana Pérez, sòcia consumidora i membre de la Junta Directiva de Mengem Osona, va participar en representació de l’associació al programa de ràdio TROBADES, una càpsula d’entrevistes de RàdioClota, que en cada episodi pretén apropar la tasca o el conflicte que ocupen la feina d’una associació o col·lectiu. El programa es va gravar a l’estudi que l’Espai Col·lectiu La Clota té a La fàbrica dels somnis de Vic. La Clota és una associació cultural sense ànim de lucre amb seu intermitent a les Adoberies de Vic. Al programa la Susana va poder explicar com va néixer el nostre projecte, com funcionem i quins valors ens defineixen, així com també la importància de treballar a favor de la Sobirania Alimentària i l’Economia Social i Solidària. I ja situats en el context actual de pandèmia, es va posar de manifest que aquesta ha sigut força rellevant a l’hora de conscienciar a la població sobre el consum d’aliments de proximitat i directes de la pagesia. Us convidem a escoltar l’entrevista en el link que us deixem a continuació: Programa Ràdio Clota