NOVA ETAPA AL MENGEM OSONA

Sabeu que ara la botiga MENGEM OSONA és dels pagesos?

Som sis productors agroecològics de la comarca d’Osona que hem agafat el traspàs de Mengem Osona!
Així, ara estem més a prop que mai! Aquí els pagesos agroecològics de la comarca tenim un espai a Vic on poder vendre els nostres productes directament als clients.

Qui som?
EL CIRCELL (Horta a Gurb)
EL SERRADET DE BARNERES (Ramat amb Formatgeria pròpia a St. Martí Sescorts)
LA CABRA DE LA VALL DEL GES (cabrit de la Vall del Ges)
LA GRENYADA (Forn de Pa Cooperatiu a Balenyà)
MAS SERRARICA – GAMISANS (Horta a La Guixa)
LLUÍS SAYÓS (Horta a Seva)

Què ens mou?
Volem oferir a les persones aliments agroecològics, de proximitat i de temporada, per millorar la seva salut i preservar el nostre entorn. Apropant la producció al consum, tots hi sortim guanyant, el consumidor es beneficia d’uns preus més ajustats, al mateix temps que els productors perceben un preu just, dignificant així la seva feina. Volem fomentar una transformació social per aconseguir un món rural viu i sostenible, a través del canvi d’hàbits de consum i el foment de l’economia local.

Què canvia?
Ens hem constituït com Associació de Productors i Consumidors, i tenim moltes ganes de fer-vos-en partíceps! Però el traspàs ha anat molt depresa! Així que de moment seguirem amb la botiga més o menys com fins ara, i a poc a poc anirem introduint canvis… Volem que els consumidors també en formeu part, participant en el dia a dia de l’associació, en tallers, xerrades, visites als productors…

Us mantindrem ben informats!

Per més informació, ens trobaràs al c. Joan de Serrallonga, 3 de Vic.

O contacta’ns a: mengemosona@gmail.com